Home

Dobrodošli u svet homeopatije

 

homeopatija beograd Osim današnje zvanične medicine postoje i  drugi  delotvorni terapeutski  sistemi od kojih su neki, nažalost, nezasluženo potisnuti u drugi plan. Njihovo ubrajanje u "alternativne" grane medicine nekada nije opravdano, jer su neki od njih  pravi komplementarni medicinski sistemi, u većini slučajeva neškodljivi i jeftini,  a u pojedinim oblastima terapeutike i delotvorniji. Homeopatija je jedna od komplementarnih grana medicine o kojoj se kod nas još uvek nedovoljno zna, ali koja poslednjih godina, zahvaljujući entuzijazmu poznavalaca homeopatije, polako dobija mesto koje zaslužuje.
Zbog osnovnog neznanja o kakvom se terapeutskom sistemu radi, homeopatijom se često nazivaju razni terapijski principi  od kojih su neki i na granici nadrilekarstva,  te zbog toga moram napomenuti da se na ovom sajtu pod terminom "homeopatija" podrazumeva KLASIČNA HOMEOPATIJA, koja ima svoje jasno izvedene definicije i principe lečenja prihvaćene u  celom svetu.
Želja mi je da  ukratko objasnim osnovne principe homeopatskog lečenja u cilju popularisanja i primene homeopatije kao dragocene metode lečenja koja, s obzirom da je netoksična i veoma efikasna ako je pravilno izabrana kao metod, može da unapredi zdravlje kako pojedinca, tako i populacije i na taj način doprinese zdravlju potomstva.

 

Homeopatija za svakoga

Pregled knjige
Naručite knjigu

 

 

Mediji

Gostovanje dr Ljiljane Bajić Bibić u emisiji Azbuka zdravlja.

 

Sve o homeopatiji, Srpska naučna televizija.

Pretraži...

©2011-2019 homeomed.rs. Sva prava zadržana.