Home >> Homeopatski pregled >> Reakcija na homeopatski lek

Reakcija na homeopatski lek

 

reakcija na homeopatski lekNakon uzimanja homeopatskog leka može, ali i ne mora, da dođe do određenih kratkotrajnih promena u fizičkom telu ili psihi čoveka koje nazivamo reakcijom na homeopatski lek. Ove promene ne spadaju u  neželjene nuzefekte leka, već se radi o reakciji  koja ukazuje da lek ima dejstvo i homeopati ukazuju na  postupke koje treba da preduzme u toku daljih kontrola i lečenja.
Energetski gledano, reakcija na homeopatski lek najčešće predstavlja „čišćenje“ energetskog tela čoveka, tj. oslobađanje od energetskih nepravilnosti koje su uzrok trenutnog zdravstvenog problema. Ove reakcije su karakteristika svih holističkih medicinskih sistema, ne samo homeopatije.
Reakcija na homeopatski lek je obično pozitivan prognostički znak, ali se ne javlja uvek. Nema pravila po kome bi se unapred moglo odrediti kod koga, kada i na koji način će se javiti reakcija. U homeopatiji nema sheme niti generalizovanja pa se tako ne  može unapred znati da li će biti reakcija i u kom će se obliku javiti.

 

Homeopatija za svakoga

Pregled knjige
Naručite knjigu

 

 

Mediji

Gostovanje dr Ljiljane Bajić Bibić u emisiji Azbuka zdravlja.

 

Sve o homeopatiji, Srpska naučna televizija.

Pretraži...

©2011-2019 homeomed.rs. Sva prava zadržana.